Produsele Oncos

 

Produse romanesti, calitate superioara!

 

PRODUSE ABATOR

Pulpe Inferioare

Pept Pui File

Pulpe Intregi

Pui Oncos

Aripi de Pui

Ficat de Pui

Pipote si Inimi de Pui

Pulpe dezosate de Pui

PRODUSE BRUTARIE

Paine alba de casa
Paine casa
paine alba 2

Paine Alba Batuta 2Kg

Paine Alba Batuta 1Kg

Paine Batuta 2Kg, 1Kg, 0.5Kg

Paine Batuta 0.5 Kg

paine 3
paine casa 2
paine casa 3
paine alba 3

Paine cu Seminte Brutaria Oncos

Paine cu Faina Alba 1Kg

Paine Taraneasca

Paine Oncos

PRODUSE CARMANGERIA ONCOS BONTIDA

Paine alba de casa
Paine casa
paine alba 2

SUNCA DE PUI ONCOS BONTIDA

Mici Oncos Bontida

Crenvurști de Porc Oncos Bontida 

Parizer de Porc Oncos Bontida

Paine alba de casa
Paine casa
paine alba 2

Sunca Praga Oncos Bontida

Jambon Oncos Bontida

Salam de Porc Oncos Bontida

Kaiser de Porc Oncos Bontida

Paine alba de casa
Paine casa
paine alba 2

Costite de Porc Oncos Bontida

Gusa de Porc Oncos Bontida

Muschi de Porc Oncos Bontida

Salam de Vara Oncos Bontida

Paine alba de casa
Paine casa
paine alba 2

Slanina Afumata Oncos Bontida

Muschiulet Condimentat Oncos Bontida

Carnat Picant Oncos Bontida

Slanina Afumata Extra Oncos Bontida

Oncos

Fiind un aliment lipsit de carbohidraţi şi sărac în grăsimi, carnea de pui/pasăre reprezintă ingredientul perfect pentru siluetă. Aportul caloric redus alături de puterea mare de saţietate sunt avantaje care fac din carnea alba de pui prima alegere a celor care vor să scape de câteva kilograme.

Oncos

În plus, s-a observat că aminoacizii din compoziţia ei au acţiune tonică asupra sistemului nervos şi scad apetitul.

Singura condiţie pentru a obţine beneficiile din carne este alegerea sotimentelor de carne cât mai sărace în grăsime (este recomandat să îndepărtezi pielea de la pui deoarece aceasta conţine aproximativ 3/4 din grăsimea pe care o are un pui).

Oncos

Compratativ cu peştele sau cu legumele, carnea este principala sursă de fier a organismului. S-a constatat că absorbţia fierul animal (hemic) este în proporţie de 20-25% faţă de fierul vegetal (non-hemic) care înregistrează un grad între 2-5%.

De asemenea s-a observat că pulpele de pui conţin de trei ori mai mult fier comparativ cu pieptul de pui.

Oncos

Cu un gust relativ neutru, carnea de pui reprezintă prima alegere în alimentaţia copilului mic. La fel şi în cazul persoanelor vârstnice care au o poftă scăzută pentru carne. 
În general, carnea de pui este uşor de digerat şi este adesea recomandată în regimurile restrictive destinate agenţilor alergeni alimentari.

Oncos

Beneficii ale cărnii de pui:

Conţine fosfor, un mineral important pentru organism.

Vitamina B6 joacă un rol esenţial în formarea de molecule active. Procese complexe sunt legate de această absorbţie; lipsa sau insuficienţa acesteia poate duce la deteriorarea vaselor de sânge.

Datorită substanţei minerale – seleniu, scade riscul artritei.

Oncos

Consumând carne de pui, vei observa o stare de bine, datorită conţinutului de triptofan (un precursor al niacinei) care are rolul de a ameliora anxietatea, depresia şi insomnia.

De asemenea, determină o scădere a apetitului. Din acest motiv, carnea de pui este ingredientul perfect în timpul dietelor şi pentru menţinerea unei greutăţi ideale.